preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Poveznice

Četverogodišnji strukovni programi
Strukovni programi - četverogodišnji:
tehničar za mehatroniku, tehničar za računalstvo, hotelijersko-turistički tehničar, komercijalist

TEHNIČAR ZA MEHATRONIKU. To je program koji omogućava relativno brzo prilagodljivo obrazovanje iz različitih područja elektrotehnike, strojarstva i računalstva. Nastava se izvodi u dobro opremljenim specijaliziranim učionicama. Za područje stojarstva, računalstva i elektrotehnike vlada velik interes, tim više što velik broj naših učenika uspješno nastavlja obrazovanje na fakultetima. 

detaljnije...


TEHNIČAR ZA RAČUNALSTVO. Taj suvremeni program pruža mnoštvo znanja iz područja računalstva i elektrotehnike. Opremljenost specijaliziranih učionica računalima, "pametnim pločama", raspberry pi, arduino, te ostalom opremom garantira da ćete postati dobri stručnjaci. Sudjelovat ćete u natjecanjima HONI, infokup, izrada programskih rješenja, Dabar, biti na terenskoj nastavi (BUG future show, Regea, ...). Mogućnost brzog uključivanja u proizvodni proces i osposobljenost za primjenu modernih tehnologija, ali i stjecanje kvalitetnih znanja za nastavak obrazovanja čine ovaj program još atraktivnijim.

detaljnije...


Program HOTELIJERSKO-TURISTIČKOG TEHNIČARA zahtjevan je, ali atraktivan, program koji daje učenicima kvalitetno stručno obrazovanje za prvo zanimanje, široko opće obrazovanje, mogućnost nastavka obrazovanja. Program je posebno privlačan učenicima i zbog mogućnosti učenja tri strana jezika (njemački, engleski, talijanski), računalstva, poslovne psihologije, daktilografije s poslovnim dopisivanjem. Ostvarujemo uspješnu suradnju sa Zlatnim ratom iz Bola na Braču gdje učenici borave i rade uz stručno pedagoški nadzor tijekom ljeta. Ovo zanimanje podrazumijeva komunikativnost, opću kulturu, smisao za strane jezike. Sve to pruža obrazovanje u našoj školi.

detaljnije...


KOMERCIJALIST obavlja poslove nabave, prodaje i organizacije trgovačkog poslovanja u poduzeću. Komercijalisti se mogu zapošljavati u trgovačkim društvima ili obrtima koji se bave proizvodnjom i prodajom različitih roba i usluga, unutar različitih djelatnosti.

detaljnije..
Školski list 5+


Državna matura

Projekti

SŠ Krapina je partner EU projekta
od 2017. do 2019. (24.mj.),
vrijednog 807.967,46 HRK
u potpunosti financiranim iz Europskog socijalnog fonda.


Debatni klub


e-Dnevnik & Android

Kliknite na gornju poveznicu ili pozicionirajte svoj QR čitač pametnog telefona na donji QR kod.


TražilicaKalendar
« Ožujak 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisne poveznice
Škola
 • MZOŠ
 • CARNet - Edu HR

Maturanti

Programeri
 • HSIN
 • HONI

Okolica


Vrijeme u Krapini

 
Vrijeme

Brojač posjeta
preskoči na navigaciju