preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Poveznice

vijesti

Obavijest o provođenju druge faze testiranja kandidata prijavljenih na natječaje za radna mjesta, studeni 2020. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 24. 11. 2020. 10:23

Kreiraj pozitivnu promjenu - prijava na online radionice Upshift

Nemojte pamtiti ovu godinu po koronavirusu, nego po pozitivnoj promjeni koju si ostvario/la sa svojom ekipom! PRIJAVI SE NA 2. ONLINE RADIONICU UPSHIFT!

Cilj radionice UPSHIFT je da potakne adolescente i mlade od 13 do 19 godina da prepoznaju izazove kao prilike i samostalno kreiraju pozitivne promjene u društvu!

UPSHIFT je trodnevna besplatna radionica koja objedinjuje poduzetnički i timski duh, inovativnost i praktična znanja te mentorsku podršku za rješavanje izazova s kojima se mladi susreću u svojoj lokalnoj zajednici. Na radionici se stječu nova znanja i vještine za analiziranje i rješavanje konkretnih problema. Kako bi sudjelovali u radionici, mladi sami okupljaju svoje timove od tri do pet članova te u prijavi opisuju problem koji žele riješiti. Tijekom radionice sudionici će imati priliku steći nova i primjenjiva znanja i poznanstava dok će 5 odabranih timova dobiti i financijsku podršku od 15.000 kuna da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Druga ONLINE radionica UPSHIFT održat će se za mlade od 13 do 19 godina iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije.

Ako ste zainteresirani, okupite tim od 3 do 5 članova, javite se na dodatne konzultacije pedagoginji do petka 27. studenog 2020. godine jer je prijave potrebno izvršiti do 03. 12. 2020. do 23:59 sati.

Više informacija o projektu pronađite na poveznici: https://zabum.hr/upshift/ 

Sretno!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Laginja  datum: 23. 11. 2020. 11:38

KLIKNI S FAKSOM - FOI Varaždin

Dragi maturanti, drage maturantice, budući studenti i studentice Sveučilišta u Zagrebu,

pozivamo vas na predstavljanje FAKULTETA ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI) u sklopu ovogodišnje virtualne SMOTRE SVEUČILIŠTA 2020.


Video prezentacija FOI-ja


Smotra Sveučilišta 2020 održava se od 19. do 21. studenoga 2020. godine, a video predstavljanje FOI-ja održat će se sutra, 20. studenoga na poveznici od 11:10 sati. Olakšajte si izbor studijskog programa za nastavak školovanja i saznajte zašto studenti FOI-ja pronalaze radna mjesta već za vrijeme studentskih dana!


Virtualni štand FOI-ja

Obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju i nemogućnost druženja uživo, za sve posjetitelje organizirali smo mogućnost druženja kroz VIRTUALNI ŠTAND FOI-ja na poveznici koji će se održati također u petak, 20. studenoga, od 12:00 sati do 14:00 sati odmah nakon video predstavljanja. Na Virtualnom štandu FOI-ja svaki učenik može postavljati pitanja, a profesori, djelatnici i studenti FOI-ja pružit će mu odgovore vezane za upise i studentski život.


FOI Digital ESCAPE ROOM

Za one željne izazova pripremili smo i Digitalni FOI ESCAPE ROOM na poveznici! Izazivamo te da razbiješ šifru i pronađeš izlaz iz naše zgrade FOI 1 te se na zabavan način upoznaš s upisnim informacijama, kompetencijama koje naši studenti stječu kroz obrazovanje i izvannastavnim aktivnostima u koje se možeš uključiti tijekom studiranja! Za najsretnije pripremili smo FOI promo pakete! Dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom i obavijestiti elektroničkom poštom da na njihove adrese stiže paket!Pridružite nam se u kratkom online druženju kroz Virtualni štand od 12:00 sati. Molimo vas da vijest proširite svojim učenicima kako bi se detaljnije informirali o svim uvjetima koji su potrebni za upis FOI-ja, studijskim programima koji se izvode na FOI-ju te kako je studirati u Varaždinu, ali i našim studijskim centrima u Sisku, Križevcima i Zaboku! Sve dodatne informacije možete pronaći na našim stranicama.

Želimo vam dobar provod!

Vaš FOI tim!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Laginja  datum: 20. 11. 2020. 10:07

KLIKNI S FAKSOM - Smotra Sveučilišta u Zagrebu - Smotr@ 2020

Smotra Sveučilišta u Zagrebu (Smotr@ 2020) održava se od 19. do 21. studenoga 2020. u virtualnom obliku pod motom "Klikni s faksom!" Više informacija o Smotri možete pronaći na: http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2020/index.html

Pozivamo sve zainteresirane da posjete virtualni štand Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta na sljedećoj poveznici: http://smotra.pharma.hr te iz prve ruke saznaju sve o studijskim programima Farmacije i Medicinske biokemije i o studentskom životu na Fakultetu u druženjima „uživo“ s našim studentima svakoga dana za vrijeme trajanja Smotre!

Svi zainteresirani dobrodošli su prisustvovati dvama virtualnim predavanjima u stvarnome vremenu koja će održati prof. dr. sc. Gordan Lauc (Pandemija COVID-19 u Hrvatskoj - najnovije spoznaje) i prof. dr. sc. Ana Mornar Turk (Razvoj integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Farmacije na engleskom jeziku (Pharma5.0)).

Također, na našem virtualnom štandu moći ćete se upoznati s nastavnim i znanstveno-istraživačkim aktivnostima Fakulteta te aktivnostima studentskih udruga, provjeriti i unaprijediti svoje znanje iz farmacije i medicinske biokemije, ali i odmjeriti „snage“ s drugim posjetiteljima!

Vidimo se na virtualnom štandu!

Povjerenstvo za Smotru Sveučilišta u Zagrebu

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Laginja  datum: 19. 11. 2020. 14:28

I u mom gradu svijetli Vukovar Vijest ima dokument u privitku

Učenici naše škole obilježili su  Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivica Rozijan  datum: 17. 11. 2020. 14:49

Sretan Dan srednjoškolaca! Vijest ima dokument u privitku

Međunarodni dan srednjoškolaca obilježava se u znak sjećanja na prosvjede koji su 1939. održani u Pragu kao protest protiv nacističke okupacije. Na inicijativu Vijeća učenika Dan srednjoškolaca 2020. obilježava se u Srednjoj školi  Krapina već jedanaestu godinu.

Tijekom proteklih deset godina realizirano je niz različitih aktivnosti čiji su nositelji bili učenici Škole od kojih izdvajamo svečane sjednice Vijeća učenika, zabavni kviz za učenike i nastavnike, radionice na temu prava i obaveza učenika, revijalne sportske susrete učenika i nastavnika, susrete s osobama iz javnog i političkog života, debate, izložbe darovitih učenika – školskih umjetnika u Galeriji Škole. Izložba „Neetična kreativnost“ 2015. izuzetno je medijski popraćena izložba koja je izazvala veliki interes učenika, profesora i javnosti: http://www.hrt.hr/308995/magazin/tajne-dobrog-salabahtera-otkriva-izlozba-neeticna-kreativnost 

Novom timu Vijeća učenika želimo puno kreativnosti u obilježavanju Dana srednjoškolaca u novom virtualnom okruženju 17. studenog 2020. kao Dana bez usmenog ispitivanja i domaćih zadaća.

Pogledajte što su pripremili: čestitka predsjednika Vijeća učenika i ravnateljahttps://youtu.be/envgWGi0FtM; razredne čestitke https://youtu.be/m4aSpzFaHxk.

Sretan Dan srednjoškolaca!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Laginja  datum: 16. 11. 2020. 12:55

Donacija tvrtke Dunapack

Suradnja Srednje škole Krapina s tvrtkom Valoviti papir Dunapack d.o.o. iz Zaboka nastavljena je inovativnom i vrijednom donacijom radnih stolova doniranih za potrebe učenika i škole.

Želeći pojačati suradnju sa lokalnom zajednicom u smjeru društveno odgovornog poslovanja te obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19, tvrtka Valoviti papir Dunapack d.o.o. izradila je i donirala određenu količinu radnih stolova izrađenih od valovite ljepenke u njihovoj tvornici školama u lokalnoj zajednici, među kojima je i Srednja škola Krapina.

Ovi praktični i lako sklopivi stolovi namijenjeni su učenicima koji imaju potrebu za radnim stolom kod kuće, primjerice prilikom održavanja online nastave, kao i za potrebe održavanja nastave u školi.

U ime tvrtke Dunapack d.o.o. stolove je uručila gđa Sanja Miketić-Curman ravnatelju Srednje škole Krapina Ivici Rozijanu, na čemu  srdačno zahvaljujemo.