preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Poveznice

vijesti

Zapisnik o izboru ponude na javni poziv 7-2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 12. 12. 2018. 11:18

Paljenje druge adventske svijeće

8.prosinca 2018.godine Pjevački zbor naše škole nastupao je na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini povodom paljenja druge  adventske svijeće. Zbor je izveo nekoliko prigodnih pjesama, a uz naš zbor u programu je sudjelovao i dječji zbor „ Iskrice“ DND-a Krapina i Gradski puhački orkestar "Krapina . Nakon blagoslova druge adventske svijeće i  nastupa, članovi zbora nastavili su druženje uz vrući čaj i blagdanske kolače koje je pripremila Udruga „ Hrvatska žena“.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 10. 12. 2018. 09:46

Večer matematike

6.12. U okviru projekta Hrvatskog matematičkog društva Večer matematike u školi je održano više različitih radionica s većim brojem naših učenika.
Učenici su vrijedno radili na sljedećim radionicama: Fantastični oblici, De(šifriranje), Sangaku problemi u japanskim hramovima, CSI, Zabavna matematika, Od srca srcu, Matematika i šivanje.

Fotografije s radionica možete pogledati ovdje.

SV nastavnika matematike
                                                                                

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 7. 12. 2018. 11:59

Zapisnik s otvaranja ponuda na javni poziv 8 - 2018. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 7. 12. 2018. 09:14

Zajednički roditeljski sastanak: 3.at, 3.c, 3.ct, 3.d i 3.dt

Pozivaju se roditelji učenika 3.at, 3.c, 3.ct, 3.d i 3.dt razreda na zajednički roditeljski sastanak koji će se održati u ponedjeljak 10. prosinca 2018. u 17.00 sati u dvorani za priredbe SŠ Krapina.
 
Dnevni red: 
1. Predstavljanje ponuda za maturalno putovanje
2. Izbor najpovoljnije ponude
3. Razno (prema dogovoru s razrednikom svakog razreda)
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 7. 12. 2018. 08:33

Otvorena izložba “Kulturna baština kroz crtež i sliku“

U galeriji naše škole u četvrtak, 6. prosinca, otvorena je izložba učeničkih radova nazvana „ Kultura baština kroz crtež i sliku“.  Europska unija je 2018. godinu proglasila „Godinom kulturne baštine“, a naša škola, koja je „škola ambasador Europskog parlamenta“,  ovom izložbom želi naglasiti važnost kulturne baštine koja je nabolji čuvar našeg identiteta.

Učenici kroz nastavu likovne umjetnost uče o važnosti očuvanja kulturne baštine, kako materijalne, tako i one nematerijalne. Učenici 2.c razreda bavili su se proučavanjem pučke umjetnosti  i ornamenata očuvanih na našim narodnim nošnjama i uporabnim predmetima, dok su ostali učenici, prema vlastitom izboru, odabrali neko djelo iz naše baštine te ga prikazali na svoj način. Našla se tu lubanja C, najpoznatiji Krambergerov pronalazak s Hušnjakovog brda i Pafama- prva apstraktna slika čiji je autor Josip Seissel bio učenik naše škole. Izložbu je otvorio ravnatelj Ivica Rozijan, a o učeničkim radovima nekoliko prigodnih riječi rekla je profesorica likovne umjetnosti Vesna Pušelj.

Pozivamo sve zainteresirane učenike da razgledaju izložbu u sklopu satova razrednika. Izložba će ostati otvorena do kraja polugodišta.

Fotografije sa otvorenja izložbe možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 7. 12. 2018. 08:09

Obilježen Međunarodni dan volontera

U srijedu, 5. prosinca, u našoj je školi obilježen Međunarodni dan volontera. Tom prigodom je, za zainteresirane predstavnike prvih i drugih razreda, organizirano predavanje na temu volontiranja u Crvenom križu.

Također, Međunarodni dan volontera obilježili smo i druženjem s korisnicima Udruge OSIT u Đurmancu povodom Sv. Nikole. U tu volontersku aktivnost uključile su se četiri učenice volonterke iz 3.j razreda u pratnji školske psihologinje. Učenice su sa korisnicima sudjelovale u radionici šivanja, pomagale korisnicima u izradi tematskih crteža i izradi prigodnih božnićnih ukrasa.

Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svim učenicima koji su se uključili u rad Volonterskog kluba naše škole te koji su do sada sudjelovali ili će tek sudjelovati u volonterskim aktivnostima.

Fotografije sa aktivnosti možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 7. 12. 2018. 08:05

Natječaj za radno mjesto prosinac 2018. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 3. 12. 2018. 13:33

Zimska škola informatike 2019. - informacije i prijave

24. Zimska škola informatike održat će se od 3. do 12. siječnja 2019 u prostorima Srednje škole Krapina. Radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce će se u prvom krugu održavati  4. 5. i 7. siječnja, te u drugom od 8. do 10. siječnja. U oba kruga jutarnje radionice počinju u 8, a popodnevne u 13 sati. Ove godine dodali smo nove radionice, te unijeli promjene u dio postojećih. Za željenu radionicu popunite prijavnicu na http://bit.ly/zsi2019 Prijavite se do 21. prosinca kako biste osigurali svoje mjesto. Nakon toga na popunjene radionice više neće biti moguća prijava. Možete birati radionice prema interesu, od web dizjna, preko obrade slike ili robotike, do programiranja (logo, c++, python, android). Rapored u nastavku (podložan manjim promjenama):

Ukoliko je potrebno, više informacija možete dobiti od nastavnika informatike i računalstva:

  • Stjepana Šalkovića, prof. i
  • Krunoslava Kranjčeca, prof.

ili na stranicama Krapinskog informatičkog kluba.

Veselimo se novom susretu, druženjima i novim znanjima! Dobro došli!

  :: opširnije :: 


objavio: Krunoslav Kranjčec  datum: 3. 12. 2018. 10:53

Zapisnik s otvaranja ponuda na javni poziv 7/2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 30. 11. 2018. 11:42

Profesionalno usmjeravanje učenika

U sklopu profesionalnog usmjeravanja učenika završnih razreda, u četvrtak 29. studenoga, organiziran je susret učenika četverogodišnjih strukovnih programa i promidžbenog tima MORH-a. Na susretu sa promidžbenim timom, učenici su se imali prilike informirati o studijskim programima na vojnom učilištu.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 29. 11. 2018. 15:45

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI Održana akcija „Bez promila“

U sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u našoj školi je održana akcija „Bez promila“.

Projekt „Bez promila“ provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Policijskom upravom Krapinsko-zagorskom, udrugom Regenerator i Krapinsko-zagorskom županijom. Cilj projekta je smanjiti broj prometnih nesreća i educirati mlade vozače/ice o utjecaju alkohola na percepciju i ostale sudionike u prometu. Projekt je namijenjen mladima, vozačima i vozačicama, a aktivnosti su usmjerene na edukaciju, informiranje i javne kampanje.

Akcija „Bez promila“ uključivala je dvije aktivnosti: rješavanje didaktičkih igara kroz simulaciju vida „pijanim naočalama“ te predavanje na kojem je djelatnik Policijske uprave Krapinsko-zagorske učenike upoznao sa zakonskim okvirom mladih vozača/ica, opasnostima koje se kriju u prometu, mjerama sigurnosti u prometu te utjecaju alkohola na sposobnosti vozača/ica s prikazom statističkih podataka.

Učenici završnih razreda trogodišnjih strukovnih programa u aktivnostima su sudjelovali u srijedu, 28.11., dok je za učenike završnih razreda četverogodišnjih strukovnih programa akcija održana u četvrtak, 29.11. 2018.

Fotografije sa održane akcije „Bez promila“ možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 29. 11. 2018. 15:12

DSD-projekt u Zadru

Od 20.-23. studenoga u Zadru je u organizaciji Njemačkog središnjeg ureda za obrazovanje u inozemstvu održan dvojezični kamp na temu “More”. U kampu su sudjelovali učenici drugih i trećih razreda naše škole: Elena Brković, Patricija Martinjak, Barbara Krsnik, Laura Vlašić, Helena Polanščak, Luka Škrlec i Marija Sutlović, u pratnji prof. Anite Habjanec i Jasne Sutlović-Pogačić. Okvirna tema “More-kolijevka života” obrađivana je iz aspekta različitih predmeta. Tako su učenici mogli birati radionice kemije, sociologije, povijesti, literarnih pokušaja na njemačkom i hrvatskom te glazbene i likovne umjetnosti. Bila je to izvrsna prilika, na jedan drugi način proširiti stručne jezične kompetencije na njemačkom jeziku, ali i steći nova znanja iz pojedinih predmeta. Učenici naše škole ostvarili su zapažena ostvarenja u završnoj prezentaciji.

U radu dvojezičnog njemačkog kampa sudjelovalo je 60-ak učenika DSD-škola iz Đurđevca, Varaždina, Zagreba i naravno, iz SŠ Krapina. Tijekom četverodnevng boravka u predivnom Zadru skopljena su i nova vrijedna prijateljstva.

Doviđenja dogodine u Zadru, na novom dvojezičom kampu.

Slike s DSD kampa možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 29. 11. 2018. 14:37

Terenska nastava "Zvjezdarnica Višnjan" i "Astronomski centar Rijeka"

Učenici 1.A, 1.C, 1.D, 1.AT i 1.BT razreda bili su 23. studenog 2018. na terenskoj nastavi u "Zvjezdarnici Višnjan" i "Astronomskom centru Rijeka".

U Višnjanu im je predavanje održao naš najpoznatiji i svjetski poznati astronom Korado Korlević te je kroz znanost dao jedan pogled u prošlost i budućnost. Motivirao je učenike da budu istraživači i znanstvenici te istaknuo važnost rada i upornosti. Nakon predavanja autobusima smo krenuli u novu zvjezdarnicu na Tičanu. Jedna grupa je razgledala „glavni teleskop“ te slušala predavanje, a druga grupa je imala predavanje u „kamenom krugu“ . Grupe su se zatim zamijenile.  

 U Astronomskom centru u Rijeci učenici su također bili podijeljeni u dvije grupe. Prva grupa je sudjelovala na popularnom predavanju: „Udari asteroida“ dok je za to vrijeme druga grupa odabrala znanstveno popularni film u planetariju: “Carstvo svjetlosti“. Nakon završetka predavanja/filma grupe su se zamijenile. Prva grupa je u planetariju pogledala film „Povratak na Mjesec: zauvijek"

U terenskoj nastavi ukupno je sudjelovalo 96 učenika i 6 profesora pratitelja.

Slike s terenske nastave možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 29. 11. 2018. 14:30

Besplatno polaganje Microsoft MTA certifikata

U sklopu projekta “Moj prvi Microsoft certifikat” učenici mogu besplatno steći titulu Microsoft Technology Associate (MTA) koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskim tehnologijama.

Prvih 200 srednjoškolaca koji izvrše prijavu ostvaruju mogućnost besplatnog polaganja jednog certifikacijskog ispita iz područja u kojem smatraju da su najbolji:

  1. Windows Operating System Fundamentals (98-349),
  2. Networking Fundamentals (98-366),
  3. Software Developer Fundamentals C# (98-361CS),
  4. Software Developer Fundamentals VB (98-361VB).

Ispit je na engleskom jeziku, u maksimalnom trajanju od 45 minuta. Prijavu za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je napraviti najkasnije do 14.12.2018., nakon navedenog razdoblja prijava neće biti moguća.

Certifikacijski ispiti održat će se 3.1.2019. Nama najbliže lokacije polaganja ispita: Zagreb, Algebra, Maksimirska 58; Varaždin, Algebra, Anina 2.

Materijale za učenje možete pronaći ovdje

  :: opširnije :: 


objavio: Stjepan Šalković  datum: 27. 11. 2018. 10:30

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVAR (18.11.)

Dan sjećanja na žrtvu Vukovar (18.11.) u našoj školi obilježen je prigodnim programom i izložbom učeničkih plakata pod nazivom“ Vukovarski vremeplov“. Program su pripremili učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz povijesti  pod mentorstvom profesorice Dijane Burić .

Ovim simboličnim činom iskazali  smo poštovanje i zahvalnost braniteljima i stradalnicima Vukovara, kao i svim žrtvama Domovinskog rata.

Važno je uvijek iznova, u ime čovječnosti i zdravog razuma podsjećati na besmisao rata te graditi povjerenje među ljudima bez obzira na nacionalnu, rasnu ili vjersku pripadnost jer prema riječima A. Camusa, mir je jedina stvar za koju se vrijedi boriti.

Fotografije sa obilježavanja možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 23. 11. 2018. 14:27

Ispravak Javnog poziva za višednevnu izvanučioničku nastavu 8-2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 20. 11. 2018. 12:32

Priznanje srednjoj školi Krapina

Danas,16. studenoga 2018. prigodom proslave Dana Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu, uručeno je priznanje Srednjoj školi Krapina za posebna postignuća i uspjehe u radu s mladim generacijama. Srednja škola Krapina je jedna od škola iz koje dolazi najveći broj studenata koji su u akademskoj godini 2017./2018. bili među 10% najuspješnijih studenata.

Priznanje je primio ravnatelj Škole Ivica Rozijan.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivica Rozijan  datum: 16. 11. 2018. 15:12

Obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca

U koordinaciji s Vijećem učenika u našoj je školi devetu godinu za redom obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca. Nastava je za sve učenike organizirana u jutarnjoj smjeni. Tijekom prvog sata predmetni nastavnici informirali su učenike o povijesnom značaju 17.11.1939. godine, a za učenike prvih razreda na satu razrednog odjela u održane su radionice o pravima i obvezama učenika. U nastavku u prostoru školske kantine održan je otvoreni sat / susret s ravnateljem kojem su nazočili pozvani članovi Vijeća učenika, stručni suradnici, voditelji smjena i zainteresirani nastavnici. Male odmore i produljeni veliki odmor obogaćen je glazbom po izboru naše učenice DJ Šely. Tijekom 6. sata u prostoru Školske galerija održana je Izložba "Sreća je putovanje, a ne destinacija" - fotografije učenika nastalih na izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. 7. sat održale su se igre u Školskoj sportskoj dvorani - natjecanja u kojem su sudjelovale tri ekipe (obrtnička, gimnazijska i strukovna). 

Sretan Međunarodni dan srednjoškolaca!

  :: opširnije :: 


objavio: Krunoslav Kranjčec  datum: 15. 11. 2018. 19:04

Javni poziv za višednevnu izvanučioničku nastavu 8-2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 15. 11. 2018. 08:10

Javni poziv za višednevnu izvanučioničku nastavu 7-2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 13. 11. 2018. 13:34

Natjecanje Dabar

Učenici naše škole ovih dana sudjeluju u natjecanju Dabar. Sudjelovat će svi učenici prvog i drugog razreda programa tehničar za računalstvo, te zainteresirani učenici ostalih razreda i usmjerenja.  Dabar potiče razvoj računalnog razmišljanja i informatike među učenicima, ali i u široj javnosti.
Osmišljen je kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka.  Zadaci se rješavaju na CARNetovom sustavu Loomen. Ako ste propustili natjecanje ove godine, probni test i materijali za pripremu dostupni su na bit.ly/dabarKR.

  :: opširnije :: 


objavio: Stjepan Šalković  datum: 13. 11. 2018. 09:21

Komercijalistice osvojile 3. mjesto na natjecanju INSIDE TOURISM

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 06. 11. 2018. godine, održana je završna svečanost natjecanja Inside Tourism, koji organizira udruga studenata ovog fakulteta Tourism Lab. Natjecanje je bilo namijenjeno maturantima srednjih škola ekonomskog, turističkog i ugostiteljskog usmjerenja s područja Republike Hrvatske, a zamišljeno je kao “case study” natjecanje, odnosno učenici su trebali rješavati stvarne poslovne slučajeve hrvatskih turističkih tvrtki.

Odlično treće mjesto osvojile su komercijalistice naše škole, rješavajući poslovni slučaj unaprjeđenja prodaje za hotel „Jadranka“ u Velom Lošinju – Lana Merkaš, Katarina Barušić, Antonija Lamot i Lucija Peček, a njihova mentorica je bila Melita Hrastinski-Kliček.  Osim vrijednog priznanja, certifikata i prilike da stupe u kontakt s mogućim budućim poslodavcima, učenice su nagrađene i lijepom novčanom nagradom.

Čestitke učenicima i mentorici.

Slike s natjecanja možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 9. 11. 2018. 12:46

Dodijeljene nagrade Gjalski

U četvtak, 25.listopada dodijeljene su nagrade Gjalski za učenike srednjih škola u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša - Zabok prigodom Dana Ksavera Šandora Gjalskog. Našu školu predstavljale su tri učenice četvrtih razreda: Lorena Potočki, Helena Klasić i Leonarda Leskovar. Tri nagrade dodijeljene su učenicima varaždinskih škola i zabočke gimnazije, a priča Sjene čija je autorica Lorena Potočki odabrana je za 1. pohvaljeni rad. Lorena i njezina mentorica, profesorica Dunja Belošević prisustvovale su dodjeli nagrada i prigodnom programu koji su pripremili učenici Gimnazije u Zaboku.

Slike s dodijele možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 7. 11. 2018. 14:27

zapisnik - Strasbourg 6 - 2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 30. 10. 2018. 10:23

Održan Dan profesionalnog informiranja

Danas je u našoj školi održan Dan profesionalnog informiranja s ciljem podrške učenicima završnih razreda u odluci i izboru nastavka obrazovanja.

Učenici su imali prilike dobiti informacije o državnoj maturi i pripremama za polaganje ispita državne mature, ali su također mogli dobiti informacije o poslovima budućnosti.

Fotografije s Dana profesionalnog informiranja možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 25. 10. 2018. 17:55

Dani strukovnih nastavnika

Programom razvoja strukovnog obrazovanja planirana je i modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika. Na 2. Danima strukovnih nastavnika sudjelovali su iz naše škole Marija Brezak, Renata Jurinjak Herceg, Mladen Hršak i Stjepan Šalković. Nastavnici su radili na profesionalnim kompetencijama, kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene koje se događaju u sustavu strukovnog odgoja i obrazovanja.

Za 520 sudionika održano je 46 radionica i predavanja. Jedno od njih održao je Stjepan Šalković za nastavnike iz područja elektrotehnike i računalstva na temu Azure web aplikacije.

  :: opširnije :: 


objavio: Stjepan Šalković  datum: 24. 10. 2018. 22:30

UPITNIK - Školska shema voća i povrća

Dragi učenici,

radi povećanja unosa svježeg voća te podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod učenika, naša škole je i ove godine uključena u projekt Školska shema voća i povrća.

Podsjećamo, Školska shema voća i povrća omogućuje dodjelu besplatnih obroka voća i povrća učenicima (jednom tjedno).

Kako kao škola trebamo odlučiti koje voće ponuditi učenicima, tu Vas molimo za suradnju da bi u što većoj mjeri zadovoljili Vaše potrebe i interese. 

Molimo Vas da ispunite kratak on-line upitnik i odaberete ponudu voća koju biste najviše željeli dobiti u okviru Školske sheme voća i povrća. 

Upitniku možete pristupiti ovdje.

Odabrat će se ponuda voća za koju učenici pokažu najveći interes.

Budući da odluku moramo donijeti u što kraćem roku, molimo Vas da upitnik ispunite najkasnije do četvrtka, do 14.30 sati.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

  :: opširnije :: 


objavio: Brankica Čavužić  datum: 24. 10. 2018. 10:30

Obilježen Dan kravata u Srednjoj školi Krapina Vijest ima dokument u privitku

U četvrtak, 18.10.2018. godine  po prvi put u Srednjoj školi Krapina  obilježen je Dan kravata. Učenici prvog, drugog i trećeg razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije, u sklopu dodatne nastave iz povijesti pod mentorstvom profesorice Dijane Burić, pripremili su aktivnost za prve razrede obrtničkih zanimanja elektroinstalater i CNC operater i treći razred prirodoslovno-matematičke gimnazije. Učenici su bili upoznati sa zanimljivostima o nastanku pojma i odjevnog predmeta kravate te njezine primjene i uloge. Nakon prezentiranja, uslijedio je kviz o pojedinostima koje su saznali o kravati. Za pobjedničke ekipe bile su pripremljene slatke nagrade.

Učenike navedenih  razreda taj dan krasio je jedan modni dodatak-KRAVATA!

Klikom na "opširnije" u prilogu možete pogledati prezentaciju.

  :: opširnije :: 


objavio: Krešimir Dunaj  datum: 21. 10. 2018. 14:54

Tjedan programiranja

U sklopu tjedna programiranja u amfiteatru Srednje škole Krapina okupili su se učenici prvih i drugih razreda tehničara za računalstvo i mehatroniku. Njihovi kolege Antonio Macan i Antonio Hohnjec prikazali su rješenja nekoliko algoritamskih zadataka.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u Hrvatsko otvoreno natjecanje u informatici (http://www.hsin.hr/honi) Prvo kolo počinje 20.10. Okupljanje je u 8.30 ispred škole. Slijede i termini 17.11. i 15.12. HONI je dobra priprema za natjecanje iz programiranja. Ove godine osim Infokupa koji je namijenjen svim učenicima, učenici strukovnih usmjerenja će se natjecati i u izradi programskih rješenja.

  :: opširnije :: 


objavio: Stjepan Šalković  datum: 19. 10. 2018. 14:42

Srednja škola Krapina na Sajmu karijera u Rijeci Vijest ima dokument u privitku

Održan Sajam karijera i Dan otvorenih laboratorija Job.Fair 2018
na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 17. i 18 11.2018.

Na Sajmu je prikazan simulator leta kojeg su izradili učenici završnog razreda 4bt razreda - tehničar za mehatroniku u školskoj godini 2016./2017. uz podršku nastavnika strukovnih sadržaja.

Nakon zapaženog nastupa, slijede prezentacije na Dubrovačkom zimskom festivalu u organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Dubrovnika i u Križevcima.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivica Rozijan  datum: 19. 10. 2018. 10:26

natječaj za radna mjesta listopad 2018 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Vesna Kozjak  datum: 17. 10. 2018. 12:51

Obilježen Tjedan cjeloživotng učenja

Svake se godine Srednja škola Krapina uključuje u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja, nacionalne obrazovne kampanje koju organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, s ciljem promoviranja  učenja i obrazovanja.

Ove je godine organizirana dvanaesti put za redom, u razdoblju od  1. do 7. listopada 2018.

Aktivnosti su u našoj školi pripremili nastavnici iz područja elektrotehnike (Raspbery Pi) i strojarstva (Primjena AutoCad-a) te programa obrazovanja odraslih.